Refrigeració comercial a Manresa

Maquinària de refrigeració i aire condicionat

FREDREF és una empresa que es va iniciar en el món del fred industrial, de l'aire condicionat i de l’hostaleria l'any 1989 amb el nom de FRIDESMO. Va ser una societat creada per dos empresaris que el 1995, i a causa d'un canvi generacional, es va dissoldre i va néixer la pròpiament dita, FREDREF.

FREDREF és una empresa especialitzada en refrigeració, hostaleria i aire condicionat que presta els seus serveis tant a particulars com a industrials a les zones del Bages, Baix Llobregat, Berguedà i Solsonès. Ofereix una gamma àmplia de serveis que van des de la venda de cambres frigorífiques, maquinària d'hostaleria i aires condicionats fins al manteniment i les reparacions d'aquests. Realitzem tot tipus d'instal·lacions en bars, restaurants, carnisseries, supermercats, etc.

Refrigeració comercial Manresa


Manresa refrigeració comercialOfereix una gran varietat de productes, comercialitzant sempre amb les primeres marques del sector donant així una garantia de qualitat als clients. A la vegada, també ofereix una realització de pressupostos individuals i ajustats a les necessitats de cada client.

La nostra filosofia de treball es basa en la dedicació i atenció personalitzada, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, oferint un servei basat en la màxima confiança que comporta l'honestedat, responsabilitat, qualitat i serietat.

Ens caracteritzem per oferir un servei complet, ràpid i eficient als nostres clients gràcies a la qualitat i formació tècnica dels nostres treballadors. És una empresa altament especialitzada, amb una tecnologia avançada en la qual ens avalen més de 35 anys d'experiència.